Svalbard - Arctic Ski Cruise

Svalbard - Artic Ski Cruise - en unik möjlighet till en upplevelse över det vanliga. Natur och skidåkning i kombination med en miljö som slår det mesta Trots sitt arktiska läge är Svalbard relativt lätt att nå, via flyg till Longyearbyen, men fortfarande kan man njuta av den totala vildmarken. Dessutom, är Svalbard en fantastiskt skiddestination.

Våra skidresor och expeditioner till Svalbard äger rum i maj och juni. Under våra resor reser vi genom det fantastiska landskapet med glaciärer, spetsiga berg, oändliga öppna landskap med dessa arktiska vilda djur, Isbjörn, Polarräv, Blåval...!

Arctic Ski Cruise
Under denna expedition kommer vi att kryssa längs västkusten av Svalbard, med Origo, som är vår bas för hela resan. Dagarna fylls med intressant och spektakulär skidåkning i en imponerande  omgivning. Då dagarna är förhållandevis långa, under denna tid råder midnattssol, så har vi aldrig eller sällan någon stress på morgonen. Hellre lite extra tid att njuta en kaffe ute på däck och fascineras av naturen. Och inte minst för att spana av terrängen efter isbjörn. 
Sen, börjar dagen!

För mera information om upplägg och priser, skicka ett mejl eller ring oss

*Vi använder vanligtvis M/S Origo men det kan bli ett annat fartyg av liknade klass
**Priset kan komma att justeras p g a omkostnader, kontakta Alpinemadness för ev uppdatering

Några bilder från tidigare resor...

/häng med
//Häng med!!